OSM Stalowa Wola

Sery

 

Sery twarogowe produkowane są z wysokiej jakości mleka krowiego, pasteryzowanego, o różnej zawartości tłuszczu – stąd nazwa tłuste, półtłuste, chude. 100% sera w serze. Powstają poprzez zaszczepienie mleka pasteryzowanego kulturami bakterii fermentacji mlekowej. Wysoka zawartość białka oraz niska kaloryczność to główne cechy sera twarogowego. Jest to silnie odwodniony skrzep białkowy uzyskany przez ukwaszenie mleka dzięki żywym kulturom bakterii. Twarogi są produktami łatwo strawnymi przeznaczonymi do bezpośredniego spożycia. Bogate w białko i sole mineralne zalecane w żywieniu wszystkich, bez względu na wiek. Nie zawierają żadnych dodatków typu konserwantów czy substancji zagęszczających. W zależności od życzenia klientów są pakowane w różne rodzaje opakowań. Twarogi mielone są gotowym surowcem na serniki, drożdżówki, bułeczki. 

 

Ser twarogowy półtłusty krajanka zdobył prestiżowy Certyfikat ogólnopolskiego programu promocyjnego „Doceń polskie”.
Sery twarogowe zostały również wpisane na listę produktów tradycyjnych pod patronatem Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi otrzymując zaszczytny tytuł sera twarogowego lasowiackiego.


 

Ser Twarogowy Lasowiacki Półtłusty

Ser twarogowy półtłusty krajanka zdobył prestiżowy Certyfikat ogólnopolskiego programu promocyjnego „Doceń polskie”. Produkowane przez naszą spółdzielnię twarogi zostały wpisane na listę produktów tradycyjnych pod patronatem Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi otrzymując zaszczytny tytuł "Sera twarogowego lasowiackiego".

krajanka pergamin (ecolin)

Opakowanie: krajanka pergamin (ecolin) ok. 400-500 g

Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Kod kreskowy: 5901557227801
PKWiU: 10.51.40.0
Termin przydatności do spożycia: 7 dni

 

 

 

Ser Twarogowy Półtłusty Lasowiacki Krajanka - folia próżnia

 

Opakowanie: krajanka folia próżnia ok 400-500 g

Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.

Kod kreskowy: 5901557257808
PKWiU: 10.51.40.0
Termin przydatności do spożycia: 17 dni

 

Opakowanie: 250 g folia próżnia

Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Kod kreskowy: 5901557204406
PKWiU: 10.51.40.0
Termin przydatności do spożycia: 17 dni

 

 

Ser Twarogowy Lasowiacki Półtłusty Mielony - folia próżnia

Twaróg mielony folia próżnia

 

Opakowanie: mielony folia próżnia ok. 400-500 g

Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.

Kod kreskowy: 5901557237701
PKWiU: 10.51.40.0
Termin przydatności do spożycia: 17 dni

 

 

 

Ser Twarogowy Lasowiacki- wcześniejsza nazwa śmietankowy 

Ser Twarogowy Lasowiacki

Ser Twarogowy Lasowiacki- wcześniejsza nazwa śmietankowy

Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Opakowanie: krajanka pergamin ok. 400-500 g
Kod kreskowy: 5901557127804
PKWiU: 10.51.40.0
Termin przydatności do spożycia: 7 dni

Opakowanie: krajanka folia próżnia ok. 400-500 g

Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Kod kreskowy: 5901557157801
PKWiU: 10.51.40.0
Termin przydatności do spożycia: 12 dni

 

 

Ser Twarogowy Lasowiacki Chudy Krajanka

Ser twarogowy chudy

Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.

Opakowanie: 250 g folia próżnia
Kod kreskowy: 5901557004402
PKWiU: 10.51.40.0
Termin przydatności do spożycia: 17 dni

Opakowanie: krajanka folia próżnia 200-300 g
Kod kreskowy: 5901557031804
PKWiU: 10.51.40.0
Termin przydatności do spożycia: 17 dni

 


Zadaj pytanie ?






Dane kontaktowe:

Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Stalowej Woli
ul. Staszica 1
37-450 Stalowa Wola
tel.:15 642 50 06, 15 642 51 66, 15 642 53 57
fax: 15 158777772
E-mail:zarzad@osmstwola.pl
NIP: 865-000-37-05
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Stalowej Woli ul. Staszica 1; 37-450 Stalowa Wola; tel.15 642 50 06, 15 642 51 66, 15 642 53 57; E-mail:zarzad@osmstalowawola.pl

Copyright (c) 2013-2016 Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Stalowej Woli All rights reserved.

Projekt i realizacja: Nado.com.pl