OSM Stalowa Wola

Napoje fermentowane

 

Zsiadłe mleko


Łagodny smak mleka i porcelanowy skrzep otrzymujemy dzięki ukwaszeniu każdej porcji mleka zsiadłego w oddzielnym kubeczku. Doskonale smakuje z ziemniakami.

Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.


Opakowanie: kubek 360 g
Kod kreskowy: 5901557955667
PKWiU: 10.51.52.0
Termin przydatności do spożycia: 21 dni, temperatura przechowywania: 1-5 C
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 12 szt.   

 

 

 

 

 

Kefir naturalny 1,5% tłuszczu          
Lekko kwaśny smak oraz wyczuwalne delikatne gazowanie to znak rozpoznawczy prawdziwego kefiru. Nasz kefir produkowany jest na bazie mleka pasteryzowanego przy udziale bakterii fermentacji mlekowej i kefirowej. Bez dodatku mleka w proszku. Niezastąpiony w upalne dni - doskonale ugasi pragnienie, świetny również z owocami.

 

Składniki: mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej i kefirowej.

Opakowanie: kubek 360 g
Kod kreskowy: 5901557837666
PKWiU: 10.51.52.0
Termin przydatności do spożycia: 21 dni
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 12 szt.

 

Opakowanie: kubek 200 g
Kod kreskowy: 5901557831664
PKWiU: 10.51.52.0            
Termin przydatności do spożycia: 21 dni
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 12 szt.

 
   
   
   
   
   

       
                                   

 


Zadaj pytanie ?






Dane kontaktowe:

Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Stalowej Woli
ul. Staszica 1
37-450 Stalowa Wola
tel.:15 642 50 06, 15 642 51 66, 15 642 53 57
fax: 15 158777772
E-mail:zarzad@osmstwola.pl
NIP: 865-000-37-05
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Stalowej Woli ul. Staszica 1; 37-450 Stalowa Wola; tel.15 642 50 06, 15 642 51 66, 15 642 53 57; E-mail:zarzad@osmstalowawola.pl

Copyright (c) 2013-2016 Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Stalowej Woli All rights reserved.

Projekt i realizacja: Nado.com.pl